0731156333

Ferestre lemn stratificat

Ferestrele moderne din lemn stratificat sunt fabricate conform standardelor europene, folosind tehnologii noi si moderne. De aceea, proprietatile de performanta in economisirea caldurii, depasesc in mod semnificativ analogii din plastic. Ferestrele moderne din lemn stratificat sunt combinatii ale celor mai noi tehnologii si materiale naturale dovedite. Este imposibil sa se faca o comparatie intre  ferestre din aluminiu si ferestre din lemn stratificat, deoarece procesul de productie a acelora din urma a fost semnificativ imbunatatit. Acum gama de ferestre din lemn stratificat sunt constructii complexe si de inalta calitate, realizate pe echipamente europene, folosind materiale premium. Folosirea lemnului cel mai fiabil, taierea radiala si imbinarea corecta a lemnului,  sunt principalele motive pentru durata lunga de viata a ferestrelor din lemn stratificat.

Ferestre din lemn stratificat ecologic

Lemnul este un material natural care a fost folosit de om inca din cele mai vechi timpuri si pana in prezent. Este cunoscut faptul ca este prieten cu mediul si are proprietati naturale unice care nu pot fi obtinute in mod artificial. Tehnologiile moderne de prelucrare a lemnului,  permit crearea de structuri fiabile si robuste de orice forma si care sunt rezistente la influentele naturale ale naturii. Ferestrele din lemn stratificat se disting prin durabilitate si proprietati naturale utile. Cele mai bune tipuri de lemn, prelucrarea atenta, proprietatile naturale si acoperirea cu uleiuri speciale, fac ca ferestrele din lemn stratificat sa fie ecologice si complet sigure pentru oameni. Pentru fabricare si acoperire se foloseste vopsea de calitate europeana, cel mai bun lemn natural si accesorii fiabile din Germania.

stratificat – Microclimat

Arborele are proprietatea naturala de a respira, astfel incat gama de ferestre din lemn stratificat de pin, zada, stejar si alte specii pot sa creeze un climat interior favorabil. In casa nu va fi un aer inchis, deoarece lemnul, prin porii sai permite oxigenului sa treaca, indiferent de vremea de afara. In plus, ferestrele din lemn stratificat previn condensarea, si acesta este un alt avantaj foarte important.

Economisirea energiei

Ferestrele din lemn stratificat sunt echipate cu geam termopan umplut cu argon. Acestea ofera rate ridicate de caldura si economie de energie, obtinand rezistenta la foc si, daca se intampla, pentru o lunga perioada de timp, sunt arse fara a elibera gaze toxice daunatoare. Astfel de proprietati sunt asigurate prin impregnarea profunda si profesionala a produselor cu solutii sigure pentru oameni si care patrund adanc in structura lemnului.

Ferestre lemn

Solutii interioare

Exista multe modele de ferestre din lemn stratificat care pot fi montate intr-un apartament, o casa de la tara sau un birou modern. Ferestrele din lemn stratificat sunt perfect combinate cu orice interior si ofera multe solutii de design, iar paleta larga de culori natural, ofera clientilor posibilitatea de a alege fiecare dupa gustul sau.

Ferestre lemn stratificat de pin

Ferestrele din lemn stratificat de pin sunt utilizate in constructii de multi ani. Trunchiul de pin este lung si neted, ceea ce simplifica procesarea acestuia. Si continutul de rasina din el ajuta la prelungirea duratei de viata a materialului.  Designul este realizat din lemn masiv sau din lamele individuale care sunt lipite de-a lungul lungimii. In ultimii ani, modelele de ferestre din lemn stratificat de pin au devenit mai populare printre cumparatori, deoarece au mai multe avantaje fata de produsele din plastic.

Ferestre lemn stratificat – Avantaje

Unul dintre principalele avantaje ale ferestrelor din lemn stratificat este durabilitatea. La fabricarea ferestrei, lemnul sufera o prelucrare suplimentara impotriva microbilor, ciupercilor, mucegaiului, deformarii si decolorarii. Prin urmare, cu ingrijirea corespunzatoare, fereastra  va dura 45-50 de ani. Avantajul produsului este greutatea minima. Lemnul stratificat este mult mai usor decat alte ferestre din lemn. Datorita acestui fapt, ramele din lemn ale ferestrelor nu se vor deteriora timp de multi ani. Instalarea va necesita mai putin efort si timp. Lemnul stratificat nu putrezeste si nu impiedica schimbul de aer in incapere. Rezista curentilor, caldurii si excesului de umiditate in camera. Dar, in acelasi timp, permite aerului curat sa patrunda prin porii microscopici, asigurand circulatia normala in orice camera.

Ferestre lemn stratificat pret

Spre deosebire de metal si plastic, lemnul este o materie prima naturala, care in timpul utilizarii nu emite substante nocive. In plus, ferestrele din lemn stratificat natural au un efect benefic asupra organismului uman. De asemenea, lemnul difera in eficienta termica.  Ramele nu ingheata si protejeaza de frig, chiar si pe cele mai severe ingheturi. Acest lucru poate fi verificat cu usurinta, trebuind doar sa pui mana pe cadru. Vei observa ca acestea sunt calde, chiar daca afara totul este inghetat. Ferestrele din lemn stratificat cu geam dublu asigura o izolare fonica  completa. Acum, nimic nu va interfera cu odihna dupa o zi munca istovitoare.

 

Costul scazut al ferestrelor din lemn stratificat din segmentul sau de pret, reprezinta, de asemenea, un avantaj semnificativ. Pe piata este dificil sa se gaseasca un raport pret-calitate mai favorabil. Versiunile arcuite nestandard, care se incadreaza in orice design, pot fi facute din lemn stratificat de pin. Daca lucrarile de instalare sunt realizate cu o inalta calitate, atunci ferestrele din lemn stratificat arcuite vor dura mult timp. Prin urmare, este important sa incredintezi instalarea ferestrelor din lemn stratificat, profesionistilor.

Proiectare ferestre individuale

Ferestrele moderne din lemn stratificat masiv sunt prezentate printr-o mare varietate de forme si decizii de proiectare. Ele simbolizeaza calitatea, eleganta si creeaza confortul casei. Se potrivesc in orice interior si stil, combinate cu o varietate de mobilier, usi sau podele. Atunci cand alegi un model, trebuie sa tii cont de interiorul si exteriorul casei. Ferestrele din lemn stratificat ar trebui sa fie in armonie cu stilul cladirii, sa indeplineasca criteriile de functionalitate si confort. Cea mai mare cerere este facuta pentru ferestre din lemn stratificat  arcuite.

Acestea pun accent pe stilul interiorului si creeaza o imagine eleganta. Se pot deschide la diferite raze si unghiuri si pot fi inchise si deschise. Produsele din lemn stratificat asigura o protectie sporita impotriva frigului. Ferestrele din lemn stratificat sunt utilizate, de asemenea, in scoli, gradinite si clinici. Pentru fabricarea ferestrelor din lemn stratificat se foloseste  sticla de diferite latimi. De asemenea, toata gama de ferestre din lemn stratificat arata frumos si spectaculos, lasand ca lumina sa patrunda in incapere. Pentru montarea de astfel de ferestre, sunt oferite servicii la cheie. Orice firma cu acest specific, utilizeaza profesionisti cu experienta in efectuarea de montari ferestre din lemn stratificat. Cumpararea si instalarea ferestrelor din lemn stratificat la o singura companie, va reduce timpul de lucru si va oferi o garantie suplimentara pentru inalta calitate.

Subscribe
Weekly newsletter

Weekly newsletter