0731156333
Tomas Woods

De ce sa lucrati cu noi?

De aproximativ 17 ani ma ocup cu tamplaria in lemn masiv pe care am preluat-o de la parinti si am adaptat-o la noile tehnologii, fiind in permamenta pregatire cu inovatiile in tratarea si prelucrarea lemnului.

 • 01
  Tamplari profesionisti
  Cu aproape 20 de ani experienta in tamplarie entuziasmul si pasiunea persista. Grija noastra este ca lemnul sa aiba o viata cat se poate de lunga.
 • 02
  Cele mai bune materiale
  Lemnul pe care il folosim este de cea mai buna calitate, Acesta este depozitat in conditii specifice pentru a-si pastra proprietatile in cei mai buni parametrii
 • 03
  Lucrari terminate in timp util
  Datorita experientei in timp am invatat sa fim cat se poate de eficienti. De aceea lucrarile noastre de cele mai multe ori sunt terminate chiar si inainte termenului de livrare.
 • 04
  Garantia durabilitatii
  Materialele folosite asigura o durabilitate de peste 10 ani. Garantam pentru lemnul stratificat pe care il folosim
 • 05
  Consultanta profesionista
  Inainte sa ne apucam de lucru, ne asiguram ca intelegem cat mai bine nevoile clientului pentru ca lucrarea sa fie pe placul acestuia
 • 06
  Lucrari speciale de tamplarie
  Realizam la cerere diferite tipuri de lucrari in lemn. Pentru o idee mai ampla consultati sectiunea noastra de lucrari in portofoliu
Materiale

Ce materiale folosim

Materialele pe care le folosim sunt de cea mai inalta calitate. Desigur clientul poate alege sa lucreze si cu materialele lui.

Despre

Sa ne cunoastem

George Toma

Tamplar profesionist

Cum lucram

Dupa ce suntem contactati, un coleg se va intalni cu dumneavoastra pentru a face o estimare asupra lucrarii

Traditie si pasiune

Cand facem lucrari, le facem ca si cum ar fi pentru noi, asta ne face sa ne simtim impliniti

George Toma
Tamplar profesionist
Feedback

Cateva cuvinte
de la clientii nostri

Matei Daniel
Business Analyst

"Am fost impresionat de calitatea superioară a produselor oferite de tamplaria dvs. Personalul a fost amabil și profesionist, iar procesul de comandă a fost ușor și eficient. Recomand cu încredere!"

Eduard Gheorghe
Top Manager

"Tamplaria dvs. a transformat casa noastră într-un adevărat palat! Personalul a fost atent la nevoile noastre și a oferit soluții creative pentru design-ul nostru. Produsele sunt de îaltă calitate și rezistă bine la uzură și intemperii. Vom apele la tamplaria dvs. si pentru proiectele viitoare."

Georgiana Vasile
Truck Driver

"Am lucrat cu tamplaria dvs. pentru renovarea casei noastre și am fost uimit de atenția la detalii și de profesionalismul echipei. Produsele sunt de calitate excepțională și suntem foarte mulțumiți de rezultat. Recomand cu încredere!"

Mihai Popescu
Administrator

"Tamplaria dvs. a depășit așteptările noastre! Produsele sunt de înaltă calitate și au un aspect fantastic în casa noastră. Prețurile sunt competitive și livrarea a fost promptă. Mulțumim!"

Subscribe
Weekly newsletter

Weekly newsletter